Dream Big

Behandelingen

Kijk en Leef biedt verschillende mogelijkheden voor jou om je leven te optimaliseren.

Touch of Matrix is een methode wat letterlijk alles in beweging zet. Om het makkelijk uit te leggen, wordt vaak de computer als metafoor gebruikt. Bij een nieuwe computer (geboorte) is de harde schijf grotendeels leeg. Gedurende het gebruik er van (het leven) komen er, gevraagd of ongevraagd, programma’s op je harde schijf. Met Touch of Matrix ga je als een systeembeheerder te werk. Je logt in op je eigen harde schijf, en schoont hem op.

Waarvoor is Touch of Matrix?

Touch of Matrix is een allesomvattende methode. Net als bij een computer wat toegang heeft tot het internet waar alle informatie staat, heb jij toegang tot jou eigen informatie. Alles staat op je harde schijf en in je eigen energieveld. Touch of Matrix is inzetbaar voor alles. Alle blokkades (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en overige) kunnen worden opgeruimd (loslaten), en we zetten de juiste informatie weer op je schijf.

Is het werkelijk zo simpel? Ja!

Laat je verrassen, inspireren door en, vertouw op, je eigen lichaam. Je lijf kan veel meer dan je denkt!

Massages zijn een fijne manier om te ontspannen, spierpijn te verminderen en herstel van verschillende aandoeningen te bevorderen. Naast deze fysieke voordelen is een massage een rustgevende ervaring met een stres verlagend effect. 

Kijk en Leef biedt verschillende massages aan:

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage werkt stressverminderend en ontspannend. Het bevordert de aanmaak van endorfine, ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd.

Diepe weefselmassage

Massage met diepte werking. Door deze intensieve en ferme massagetecniek worden de sieren en het bindweefsel los gemaakt, waardoor er (letterlijk) ruimte komt voor een soepel en vitaat lichaam.

Reflexzone massage

Bij een reflexzone massage worden de functies van de huid en de organen gestimuleerd waardoor de werking ervan wordt geoptimaliseerd en de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Stoelmassage

Bij een stoelmassage wordt speciefiek gewerkt aan het nek- en schoudergebied. Door het gebruik van verschillende masssagetechnieken worden verschillende spiergroepen gestimuleerd en het heeft een groot ontspannend effect.

De stoelmassage kan ook op locatie gegeven worden.

Kijk en Leef werkt hygiënisch en verlangt dit ook van haar klanten. 

Kom je voor het eerst?
Na de intake ontvang je direct de massage.

Je fysieke lichaam ken je, dat voel je, dat zie je. Niet alle lichamelijke blokkades en pijn zijn te wijten aan spieren, zenuwen organen etc.


Naast je fysieke lichaam heb je ook een energetisch lichaam en deze zijn ingedeeld in 7 chakra’s. Tijdens de chakra healing worden je chakra’s energetisch gereinigd en geoptimaliseerd, waardoor je energetisch (weer) in balans komt.

Thema’s die bij Chakra healing aan bod komen zijn:

 • Spiritualiteit
 • Bewustzijn
 • Communicatie
 • Liefde
 • Wijsheid, Kracht
 • Sexualiteit
 • Creativiteit
 • Aarden en basis vertrouwen

Meer info volgt!

Ontdekken wat ik voor jou kan betekenen?

Voel je van harte welkom om de eerste stap naar je optimale zelf te zetten. Je bent het waard!

Maak een afspraak

Ervaringen van anderen

  Mijn ervaring bij deze praktijk is zeer positief. Wat een rust en kalmte en, voor mij nog veel belangrijker, de tijd die er voor me vrij wordt gemaakt. Er werd echt naar mij gekeken en niet naar de tijd. Ik geef mijn behandeling een 9, ik kom hier zeker terug!!

  Daan

  Via via kwam ik in contact met Chantal. Ik liep al een paar maanden met darmklachten en wilde er (uiteraard) vanaf. De eerste kennismaking bracht me al veel, Chantal vertelde mij veel nieuwe dingen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben en gaf mij advies over mijn voeding en leefstijl. Dat heb ik gedaan, het was niet altijd makkelijk maar Chantal hielp mij goed en ik heb veel meer energie en door de massages van Chantal ben ik veel soepeler waardoor ik ook veel actiever ben. Mijn darmen werken naar behoren en dat is geweldig. 

  Ronald

  Door alles wat er in mijn leven gebeurt is, sliep ik heel slecht bijna niet zelfs. Ik was al een paar keer bij mijn huisarts geweest maar de medicatie die ik kreeg hielp niet echt. Ik hoorde van Touch of Matrix en raakte nieuwsgierig en kwam bij jou terecht. Na 2 behandelingen waarbij ik veel van mijn zorgen heb aangepakt en los heb mogen laten. Ik slaap inmiddels weer als een roosje. Heerlijk! 

  Je hebt mij ook handvatten gegeven om in stressvolle periodes bij mezelf te blijven, daar heb ik veel baat bij! Heel erg bedankt lieve Chantal! 

  Saskia