Lezingen

Het leven grijpt je. Het houdt je vast, het omarmt je en het laat jou zien hoe goed je het doet…. of hoe je het anders kunt doen. 

Mijn persoonlijke verhaal gaat over hoe het leven mij drastisch gegrepen heeft, mij bijna heeft neer gesabeld, mij weer rechtop heeft doen zetten en mij heeft geleerd dat ik met mijn verhaal anderen kan helpen. 

Door mijn ervaringen ben ik een completer mens geworden. Ik heb gelukkig een tweede kans gekregen en ik wil jou er graag over vertellen en jou inspireren en motiveren om ook het allerbeste uit het leven te halen.

Voor het boeken van een (online) lezing, klik hier.

De lezing wordt verzorgd vanaf 4 personen. De kosten van een lezing wordt voor jou op maat gemaakt, er wordt uiteraard rekening gehouden met het verschil tussen een online lezing en een lezing waar wij elkaar fysiek ontmoeten. 

Ontdekken wat ik voor jou kan betekenen?

Voel je van harte welkom om de eerste stap naar je optimale zelf te zetten. Je bent het waard!

Maak een afspraak

Ervaringen van anderen

  Mijn ervaring bij deze praktijk is zeer positief. Wat een rust en kalmte en, voor mij nog veel belangrijker, de tijd die er voor me vrij wordt gemaakt. Er werd echt naar mij gekeken en niet naar de tijd. Ik geef mijn behandeling een 9, ik kom hier zeker terug!!

  Daan

  Via via kwam ik in contact met Chantal. Ik liep al een paar maanden met darmklachten en wilde er (uiteraard) vanaf. De eerste kennismaking bracht me al veel, Chantal vertelde mij veel nieuwe dingen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben en gaf mij advies over mijn voeding en leefstijl. Dat heb ik gedaan, het was niet altijd makkelijk maar Chantal hielp mij goed en ik heb veel meer energie en door de massages van Chantal ben ik veel soepeler waardoor ik ook veel actiever ben. Mijn darmen werken naar behoren en dat is geweldig. 

  Ronald

  Door alles wat er in mijn leven gebeurt is, sliep ik heel slecht bijna niet zelfs. Ik was al een paar keer bij mijn huisarts geweest maar de medicatie die ik kreeg hielp niet echt. Ik hoorde van Touch of Matrix en raakte nieuwsgierig en kwam bij jou terecht. Na 2 behandelingen waarbij ik veel van mijn zorgen heb aangepakt en los heb mogen laten. Ik slaap inmiddels weer als een roosje. Heerlijk! 

  Je hebt mij ook handvatten gegeven om in stressvolle periodes bij mezelf te blijven, daar heb ik veel baat bij! Heel erg bedankt lieve Chantal! 

  Saskia