Mijn ervaring bij deze praktijk is zeer positief. Wat een rust en kalmte en, voor mij nog veel belangrijker, de tijd die er voor me vrij wordt gemaakt. Er werd echt naar mij gekeken en niet naar de tijd. Ik geef mijn behandeling een 9, ik kom hier zeker terug!!

  Daan

  Via via kwam ik in contact met Chantal. Ik liep al een paar maanden met darmklachten en wilde er (uiteraard) vanaf. De eerste kennismaking bracht me al veel, Chantal vertelde mij veel nieuwe dingen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben en gaf mij advies over mijn voeding en leefstijl. Dat heb ik gedaan, het was niet altijd makkelijk maar Chantal hielp mij goed en ik heb veel meer energie en door de massages van Chantal ben ik veel soepeler waardoor ik ook veel actiever ben. Mijn darmen werken naar behoren en dat is geweldig. 

  Ronald

  Door alles wat er in mijn leven gebeurt is, sliep ik heel slecht bijna niet zelfs. Ik was al een paar keer bij mijn huisarts geweest maar de medicatie die ik kreeg hielp niet echt. Ik hoorde van Touch of Matrix en raakte nieuwsgierig en kwam bij jou terecht. Na 2 behandelingen waarbij ik veel van mijn zorgen heb aangepakt en los heb mogen laten. Ik slaap inmiddels weer als een roosje. Heerlijk! 

  Je hebt mij ook handvatten gegeven om in stressvolle periodes bij mezelf te blijven, daar heb ik veel baat bij! Heel erg bedankt lieve Chantal! 

  Saskia

  Ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van de behandelingen van Chantal. Dat is me goed bevallen. Ze heeft me goed uitgelegd hoe het werkt en wat ze ging doen. Ik weet nog dat ik de eerste keer een beetje sceptisch was, toen je vertelde dat mijn eigen lichaam zou aangeven op welk level een blokkade aanwezig was. Het bleek echt zo te werken. Daar was ik behoorlijk van onder de indruk. Na iedere behandeling waren de klachten verminderd of verdwenen en was ik heerlijk ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden!

  Marit