"Self-pity is our worst enemy and if we yield to it, we can never do anything wise in this world."

Over Chantal

Chantal ter Maat

In de jaren als full time werknemer bij een servicestation kreeg ik steeds vaker twijfels over het werk dat ik deed. Ik had het er goed naar mijn zin, maar ergens voelde het niet juist. Ik wilde graag mensen écht helpen, niet alleen met afrekenen.

Mijn leven veranderde drastisch door een ziekte, waardoor ik op mijzelf werd terug geworpen. In de jaren die volgden werd ik regelmatig uitgedaagd door het leven; gelukkig kon ik er mee om gaan en greep ik iedere kans aan om gezond te worden. 
Ik bleek gezegend te zijn met een enorm positieve instelling en doorzettingsvermogen waardoor ik niet opgaf. ik leerde ook dat je moet kijken naar wat je wel kunt, in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten. 

Ook voelde deze tijd als een tweede kans. Ik was diep door het stof gegaan en wilde alles weten over het menselijk lichaam, voeding/leefstijl en waarom je ziek kon worden en hoe je ook weer gezond kon worden. 

Ik kwam in aanraking met massage en Touch of Matrix. Weer stond het leven op z’n kop, alleen dit keer mooi en krachtig. Ik had gevonden waar ik al die jaren naar zocht. Sinds 2015 ben ik Touch of Matrix therapeut en in 2016 kwam daar ook het massage certificaat bij en later ook andere behandelvormen voor in mijn praktijk.

Hoe het leven jou toekomt, bepaal je niet altijd zelf. Je kunt veel dingen op de manier doen wat voor jou goed is en voelt, maar er komen altijd gebeurtenissen op je pad die jou behoorlijk kunnen verrassen en/of uitdagen.

Alles kwam voor mij op het juiste moment, het heeft zo moeten zijn. Het leven liet mij zien dat ik tot veel meer in staat ben dan ik ooit had durven dromen ik heb die tweede kans met beide handen aangegrepen en het heeft tot fantastische resultaten geleid. Het voelt voor mij als een voorrecht om andere mensen ook te helpen, zodat zij ook van hun blokkades af kunnen komen. Wat het leven mij verder ook aanbiedt, ik heb nu de juiste tools in handen om er op een bewuste manier mee om te gaan. Alles begint met bewustzijn en alles is mogelijk!